Man achter ‘Al wie da nie springt’ registreert calltoys.com

© VIER

Productiehuis Woestijnvis is vergeten om de domeinnaam calltoys.com te registreren. Die is sinds kort in handen van Francis Van Mechelen, de maker van Vlaamse hits als Al wie da nie springt en De pizzadans.

Callboys is al weken een van de meest besproken programma’s op de Vlaamse televisie. De reeks van Jan Eelen volgt vier gigolo’s, die onder andere hun eigen dildo’s laten maken. Voor de naam twijfelen ze tussen Dildoys en Calltoys. Wanneer ze de naam Calltoys willen verkopen aan een eroticasite, blijkt dat ze die zijn vergeten te registreren.

Nu blijkt ook Woestijnvis dezelfde fout te hebben gemaakt. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Het productiehuis achterCallboys kocht calltoys.be en dildoys.be, maar niet calltoys.com.

Die domeinnaam is inmiddels in handen van Francis ‘Cisko Kid’ Van Mechelen. Onder namen als T’NT en Dynamite scoorde hij Vlaamse carnavalskrakers als Seks met die blonde Al wie da nie springt en De pizzadans.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Van Mechelen heeft een plan voor ogen. ‘Stel je voor dat we nu BV’s zouden vinden die hun calltoy wel op de markt willen brengen. Dan zit er muziek in calltoys.com. Ik geloof het niet echt, maar je weet maar nooit.

Eerder had zender VIER had al aangegeven geen intenties te hebben om zelf dildo’s op de markt te brengen. Toen klonk het dat ‘dat ons te ver zou brengen van de fictie’. Wat er mogelijk wél komt, is een pornoversie van Callboys. Dennis Black Magic liet al verstaan dat hij plannen heeft om die te draaien. (JVL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content