‘Let The Right One In’ wordt nu ook een tv-serie

© gf

De vriendschap tussen een jongen en een vampier verschijnt zo voor de eerste keer op het kleine scherm.

Een wat eenzame en gepeste jongen wordt bevriend met een meisje dat als vampier door het leven gaat. Ziedaar de kern van Let The Right One In, het succesvolle verhaal dat al opmerkelijk veel bewerkingen kreeg. De oorspronkelijke literaire bestseller is van de hand van de Zweedse auteur John Ajvide Lindqvist, die vervolgens ook het script schreef voor de Zweedse verfilming. Een Amerikaanse remake onder regisseur Matt Reeves én een theaterbewerking lieten vervolgens niet lang op zich wachten.

Nu blijkt de tijd ook rijp om het verhaal in tv-vorm te gieten. Het Amerikaanse televisiekanaal TNT bestelde een pilootaflevering en prees het verhaal omwille van ‘de combinatie van horror en prille tienerromantiek’. Schrijver en uitvoerend producent van dienst is Jeff Davis, het voormalige creatieve brein achter de tv-series Teen Wolf en Criminal Minds. Wanneer de eerste aflevering in de Verenigde Staten precies uitgezonden wordt, is nog niet bekend.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(JA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content