Kit Harington geeft betrokkenheid zesde seizoen ‘Game of Thrones’ toe

Jon Snow © -

Na vele speculaties zal Kit Harington, beter bekend als Jon Snow, dan toch te zien zijn in het zesde seizoen van Game of Thrones. Dat maakte de acteur bekend in een interview met Time Out.

Het einde van het vijfde seizoen van Game of Thrones zorgt ongetwijfeld voor heel wat onbeantwoorde vragen. Kit Harington, die de rol vertolkt van Jon Snow, licht nu een tipje van de sluier door toe te geven dat hij dan toch in enkele scènes zal voorkomen in het nieuwe seizoen. Het Britse magazine Time Out kwam dat te weten in een interview met de acteur.

‘Er zijn enkele scènes van me gefilmd dat ik dood ben’, zei Harington. ‘Het zijn enkele van mijn beste acteerprestaties’, voegde hij er lachend aan toe. Wanneer de acteur gevraagd werd wat er precies in de serie gaat gebeuren, antwoordde hij: ‘Ik weet hoe lang ik een lijk zal zijn, maar dat kan ik jullie niet vertellen.’

Gezien op set

De speculatiemolen draaide op volle toeren wanneer bekend raakte dat Harington op de set van het nieuwe seizoen was gespot. Sindsdien ontkende de acteur alle betrokkenheid. Toch worden de eerdere opmerkingen door de acteurs en HBO nu ontkracht.

Enkele weken geleden hintte Emilia Clarke, die Daenerys Targaryen speelt in Game of Thrones, ook al dat Harington misschien zou terugkeren. ‘Als ik moet wedden, zou ik zeggen dat de kans 50/50 is’, zei Clarke. ‘Er zijn nuttige mensen die hem terug tot leven kunnen wekken.’

Wat het zesde seizoen precies zal brengen voor Jon Snow kan nog niet met zekerheid gezegd worden. Het is afwachten tot 24 april wanneerGame of Thrones terug van start gaat.

(JG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content