‘House of Cards’ krijgt al zeker een vijfde seizoen (maar de bedenker verlaat het team)

© GF

In 2017 zullen de liefhebbers kunnen smullen van een vijfde seizoen over de levenswandel van Frank en Claire Underwood. Al zal deze reeks niet meer van de hand van Beau Willimon zijn, want hij wil nieuwe uitdagingen aangaan.

Op 4 maart worden het vierde seizoen van ‘House of Cards op de wereld losgelaten door Netflix. Net op tijd om mee te springen op de verkiezingskoorts die de Verenigde Staten op dit moment teistert. Dit vierde seizoen werd nog mee bedacht door Beau Willimon, die naast House of Cards ook meeschreef aan de politieke film ‘The Ides of March’.

De bedenker Beau Willimon liet in een persmededeling weten dat het voor hem tijd is om verder te gaan met nieuwe projecten. ‘Ik ben erg dankbaar om met zo’n cast en crew te hebben mogen samenwerken’, klinkt het. Ook Netflix spreekt zijn dankbaarheid uit en bedanken Willimon voor zijn sterke, narratieve visie.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content