Eva De Roo, Joris Brys en Fien Germijns presenteren Music For Life, Zwangere Guy en Balthazar treden op

Fien Germijns, Eva De Roo en Joris Brys. © Studio Brussel

De komende editie van Music For Life wordt gepresenteerd door Eva De Roo, Joris Brys en Fien Germijns. Onder meer Zwangere Guy, Balthazar en Joost komen optreden voor het goede doel.

Studio Brussel-dj Eva De Roo presenteert intussen voor de vijfde keer De Warmste Week. Samen met Music for Life-debutanten Joris Brys en Fien Germijns zal ze tussen 18 en 24 december non-stop verzoekplaten draaien voor een goed doel dat de luisteraars zelf kiezen.

Na Puyenbroeck in Wachtebeke en De Schorre in Boom vormt nu het West-Vlaamse Kortrijk het decor van de Warmste Week. Er werden voor deze editie 2.033 goede doelen goedgekeurd. Dit jaar kun je niet alleen een actie doen om zo’n goed doel te steunen, je kunt zelf ook gaan helpen als vrijwilliger.

Tijdens de Warmste Week zijn er bovendien ‘back-to-backconcerten’, waarbij twee artiesten samen voor één goed doel strijden. Die affiches bestaan uit White Lies en Whispering Sons (18/12), Balthazar en Trixie Whitley (19/12), Bear’s Den en Selah Sue (20/12), Joost en Kraantje Pappie (21/12), Brihang en Het Zesde Metaal (22/12), en Zwangere Guy en Arno (23/12).

Studio Brussel wijdt daarnaast een podium aan lokaal muzikaal talent en organiseert drie ‘Parties’ voor het goede doel, op poten gezet door Average Rob, metalfestival Alcatraz en elektroband Goose.

Music For Life bracht vorig jaar 17,3 miljoen euro op.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content