Dit is de verboden droom van Sepideh
Sepideh Sedaghatnia, de bekende sommelier van Mijn Pop-uprestaurant, heeft een boek uit: ’69 food & wine affairs’. Ze combineert gerechten uit haar thuisland Iran met wijnen uit de hele wereld. Dat is zeker niet evident als je weet dat alcohol al jaren verboden is in Iran. Nochtans past pakweg een frisse Duitse wijn perfect bij Iraanse falafel. In haar boek ’69 food & wine affairs’ vertelt Sepideh hoe je de klassieke Iraanse keuken van haar voorouders kan opwaarderen met 69 verschillende wijnen.
Sepideh Sedaghatnia, de bekende sommelier van Mijn Pop-uprestaurant, heeft een boek uit: ’69 food & wine affairs’. Ze combineert gerechten uit haar thuisland Iran met wijnen uit de hele wereld. Dat is zeker niet evident als je weet dat alcohol al jaren verboden is in Iran. Nochtans past pakweg een frisse Duitse wijn perfect bij Iraanse falafel. In haar boek ’69 food & wine affairs’ vertelt Sepideh hoe je de klassieke Iraanse keuken van haar voorouders kan opwaarderen met 69 verschillende wijnen.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier