‘De Mol’ trekt deze zomer naar Blankenberge met café en VR-spel

© VIER

VIER komt deze zomer met een pop-up De Mol-café naar Blankenberge. Bezoekers kunnen er een virtualrealityspel spelen waarbij ze in hun eigen bubbel de mol moeten ontmaskeren.

VIER, Rodenbach en eventpartner Twice Entertainment bouwen het café, in Grieks thema, vlakbij de vuurtoren aan de havengeul. Het heeft een groot buitenterras met zeezicht en zal vanaf 1 juli gasten verwelkomen voor een drankje en een hapje.

Schepen van Lokale Economie & Middenstand, Benny Herpoel (N-VA) is tevreden dat De Mol naar Blankenberge komt. ‘De Mol is een sterk merk. Door dergelijke activiteit naar onze stad te halen, spreken we ook een belangrijke jongere doelgroep aan.’ Het café zal tot en met 13 september iedere dag geopend zijn van tien uur ’s ochtends tot tien uur ’s avonds. Het zal ook de twee laatste weekends van september toegankelijk zijn.

In-game waarschuwingssysteem

Daarnaast komt er ook een virtualrealityspel in het thema van De Mol. Vier tot zes spelers gaan daarbij op zoek naar de mol. Het spel kan enkel gespeeld worden door mensen uit dezelfde bubbel en er is een strikt reservatiesysteem. Indien je te dicht bij elkaar komt, word je gesignaleerd via een in-game waarschuwingssysteem.

Het spel gaat op 1 juli van start in Blankenberge. Vanaf 2 juli is het ook speelbaar in de andere playgrounds van The Park in Hasselt, Antwerpen, Gent, Hasselt en Kortrijk. Reservatie kan via www.vier.be. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content