Het regent voordelen en cadeautjes bij Standaard Boekhandel

Van vrijdag 28 oktober tot en met zondag 6 november vieren alle Standaard Boekhandels tien dagen lang het Feest van het Boek, en dat betekent: tientallen evenementen, extra veel boeken én voordelen voor alle bezoekers!

Wat zou de wereld zijn zonder boeken? Zonder romans om urenlang in te verdwijnen, kookboeken die je inspireren of actua- en geschiedenisboeken die je iets bijleren? Er is áltijd een goeie reden om jezelf of iemand anders te verwennen met een goed boek.

1. Krijg korting op 60 gloednieuwe toptitels

De nieuwe thrillers van Rudy Morren en Toni Coppers. Kersverse romans van Marnix Peeters en John Irving. Nieuwbakken kookboeken van Yotam Ottolenghi en Ferrandi. De meest recente kinderboeken van Marc de Bel en Yuval Noah Harari. Gloednieuwe geschiedenistoppers van Pieter Serrien en Johan Op de Beeck. En zo kunnen we nog even doorgaan … Speciaal voor het Feest van het Boek selecteerden we 60 gloednieuwe toptitels waarop je exclusief bij ons 10% korting krijgt.

2. Gratis workshops en boekvoorstellingen

Je Standaard Boekhandel bruist als nooit tevoren. Je kunt er genieten van lezingen, kook- en bakworkshops en boekvoorstellingen. Ook voor kinderen is er een leuk aanbod aan workshops (grime, BFF-armbandjes maken, knutselen …) en voorleessessies. Perfect om een dagje in de herfstvakantie mee te vullen!

3. Ontmoet je favoriete auteur

Chefs en auteurs komen langs om je boek te signeren. Van Piet Huysentruyt en Herman Brusselmans tot Marc de Bel en Ivan De Vadder: ze nemen tijdens het Feest van het Boek allemaal plaats achter de signeertafel.

4. Neem extra leesinspiratie mee naar huis

Ons magazine bundelde 229 leestips voor een warme winter en inspirerende interviews met o.a. Corina Bomann en Thomas Vanderveken. Je kunt het gratis vinden in elke Standaard Boekhandel.

Ontdek het volledige programma hier.