Nieuw album Lana Del Rey: Coherenter
Nieuw album Lana Del Rey: Coherenter Hoe zou het nog met Elizabeth Grant zijn? Zou ze onder dat June Carter Cash-kapsel van Lana Del Rey, de make-up en de esthetische chirurgie, nog leven?
Delen:
Recensie 'The Fault in Our Stars': There Will Be Tears
Recensie 'The Fault in Our Stars': There Will Be Tears Houd de kleenex klaar: The Fault in Our Stars is een sprankelende film, over tieners geveld door terminale kanker.
Delen:
Nieuwe videoclip voor 'Ta fête': De Stromae-versie van 'The Hunger Games'
Een overlevingsstrijd met een rist obstakels in een kolkend stadion: de nieuwe videoclip voor zijn hit 'Ta fête' is de Stromae-versie van 'The Hunger Games'. Nieuwe videoclip voor 'Ta fête': De Stromae-versie van 'The Hunger Games'
Delen:
OK Go bundelt optische illusies in nieuwe videoclip
OK Go bundelt optische illusies in nieuwe videoclip Het Amerikaanse OK Go staat bekend voor zijn inventieve videoclips. Het nieuwe meesterwerkje, voor de single The Writing's on the Wall, is een bundeling van optische illusies.
Delen:
Oaktree, Delv!s en Champs naar Deep In The Woods
Oaktree, Delv!s en Champs naar Deep In The Woods Oaktree, de jonge Antwerpse artiest die atmosferische electronica uit zijn mouw schudt, staat net als Delv!s, het Britse Champs, en sessiemuzikant Sinkane op het groene festival Deep In The Woods.
Delen:
Sofia Coppola kiest voor transgender model in verfilming van de kleine zeemeermin
Sofia Coppola kiest voor transgender model in verfilming van de kleine zeemeermin Volgens IMDB zal het Bosnisch-Australische model Andrej Peji? de rol van een van de zussen op zich nemen in 'The Little Mermaid'. Het 22-jarige androgyne model beschrijft zichzelf als 'tussen genders' en verkiest het vrouwelijke voornaamwoord.
Delen:
Zeven ingrediënten van 'Under the Skin'
Zeven ingrediënten van 'Under the Skin' Tien jaar deed Jonathan Glazer erover om een opvolger voor Sexy Beast en Birth ineen te boksen, maar het bleek het wachten meer dan waard. Welke films schuilen er zoal in zijn nieuwe prent 'Under the Skin'?
Delen:
Thé Lau neemt afscheid van Nederland
Thé Lau neemt afscheid van Nederland Vanwege de naderende dood van zanger Thé Lau heeft zijn band The Scene voor het laatst opgetreden in Nederland. Komende zaterdag is het laatste optreden uit het bestaan van de band, in de AB in Brussel.
Delen:
VTM bezorgd over Telenet-deal
VTM bezorgd over Telenet-deal De commerciële omroep maakt zich zorgen over de participatie van Telenet voor 50 % in De Vijver Media, waardoor het mede-eigenaar wordt van VIER en VIJF.
Delen:
Bekijk het Amerikaanse tv-debuut van Stromae (video)
Stromae heeft zijn vuurdoop op de Amerikaanse tv goed doorstaan. De wereldbekende Brusselaar was de muzikale gast tijdens het NBC-talkshow 'Late Night with Seth Meyers'. Bekijk het Amerikaanse tv-debuut van Stromae (video)
Delen:
Meest gelezen
1
OK Go bundelt optische illusies in nieuwe videoclip
2
Recensie 'The Two Faces of January'
3
Oaktree, Delv!s en Champs naar Deep In The Woods
4
Michel Uytterhoeven leidt Eastman
5
Nieuwe videoclip voor 'Ta fête': De Stromae-versie van 'The Hunger Games'
5 nieuwe singles om te beluisteren #21
5 nieuwe singles om te beluisteren #21 Van de zomerse uitstap van La Roux tot de comeback van SBTRKT. Beluister de nieuwe tracklist van de week.
Delen:
Focus Trakteert
Win dvd- en bluray-boxen van 'The Legacy' en games van de succesvolle shooter 'Borderlands'. Focus Trakteert
Delen:
Canvas-programma 'Een Laatste Groet' genomineerd voor Europese tv-prijs
Canvas-programma 'Een Laatste Groet' genomineerd voor Europese tv-prijs Het Canvas-programma "Een Laatste Groet" is één van de drie finalisten in de categorie Comedy op de 53ste Gouden Roos Awards 2014, het meest prestigieuze televisiefestival van Europa.
Delen:
'Deux jours, une nuit' wint hoofdprijs op filmfestival Sydney
'Deux jours, une nuit' wint hoofdprijs op filmfestival Sydney De broers Jean-Pierre en Luc Dardenne hebben op het filmfestival van Sydney de hoofdvogel afgeschoten. Hun film 'Deux jours, une nuit' won er als beste film de officiële competitie.
Delen: