Zomerfestival Tomorrowland en dj-duo Dimitri Vegas en Like Mike vallen opnieuw in de prijzen

20140727 - BOOM, BELGIUM: Illustration picture taken during the third day of the second weekend of the Tomorrowland music festival, Sunday 27 July 2014. The 10th edition of Tomorrowland electronic music festival takes place at the 'De Schorre' terrain in Boom from 18 till 20 July and 25 till 27 July 2014. BELGA PHOTO JONAS ROOSENS © BELGA

Tijdens de uitreiking van de International Dance Music Awards in Miami werden de broers Dimitri Vegas en Like Mike geroemd als beste dj’s van Europa. Ook het dancefestival Tomorrowland kaapte, voor de derde keer, een prijs weg.

Donderdagnacht werden in Miami voor de dertigste keer de International Dance Music Awards uitgereikt. Debby Wilmsen, woordvoerster van Tomorrowland, vertelde het heuglijke nieuws tijdens de ochtendshow van Q-music. Het dancefestival mocht al voor de derde keer de award voor ‘Best Music Festival’ in ontvangst nemen.

Dimitri Vegas en Like Mike waren genomineerd in twee categorieën, die van ‘Best Artist Group’ en ‘Best European dj’. Het was in die tweede categorie dat ze met de hoofdprijs gingen lopen. Eind vorig jaar prijkten ze in de DJ Mag Top 100 op de tweede plek. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content