Zo onbezonnen als Kanye West

Kanye West was alweer Kanye West ten voeten uit: tijdens een concert in Australië wilde de zelfverklaarde god zijn optreden niet hervatten zolang twee fans (in een rolstoel) niet gingen rechtstaan.

Kanye West heeft het weer te bont gemaakt tijdens een van zijn concerten. In Sydney vroeg hij zijn publiek om recht te staan tijdens een van zijn nummers. Op zich niet verwonderlijk, het gebeurt wel vaker dat de zelfverklaarde god total commitment vraagt tijdens optredens. Maar deze keer wilde de rapper zijn nummer niet beginnen zolang twee zittenden in de zaal niet rechtveerden.

Wat de man niet wist – of niet wilde weten – was dat beide fans een beperking hadden en dus niet capabel waren om recht te staan. De rapper stuurde er dan maar zijn bodyguards op af om de situatie te checken. ‘Ik heb nog nooit zo lang moeten wachten op een publiek, ongelofelijk’, gooide de rapper er nog tussendoor. Pas toen zijn homies zagen dat ze effectief in een rolstol zaten, kon het concert hervat worden. Foei!(DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content