Zaterdagtickets Pukkelpop uitverkocht

© Belga

De Pukkelpoptickets verkopen als zoete broodjes. Op amper vier uur tijd waren alle kaartjes voor zaterdag uitverkocht. Er zijn enkel nog combitickets of dagtickets voor donderdag 16 en vrijdag 17 augustus beschikbaar.

Het festival Pukkelpop is gestart met de algemene ticketverkoop voor de editie 2012. Na amper vier uur zijn alle zaterdagtickets al uitverkocht. Er zijn enkel nog combitickets of dagtickets voor donderdag 16 en vrijdag 17 augustus beschikbaar.

Vooraf was reeds voorspeld dat de zaterdagtickets snel zouden verkocht raken. De Pukkelpop-gangers van vorig jaar konden namelijk als eerste hun tickets bestellen bij een speciale voorverkoop vanaf maandag 7 mei. Bovendien is de zaterdagaffiche van Pukkelpop bijzonder aantrekkelijk, met namen als Foo Fighters, The Black Keys en Dizzee Rascal.

Nieuwe namen

De organisatie heeft ook nog enkele namen aan de affiche toegevoegd : The Shins, Refused, Billy Talent en Sub Focus.

The Shins zijn zaterdag 18 augustus te zien op de weide van Pukkelpop. Ook de Zweedse hardcore-punkband Refused, dat in 1998 ophield te bestaan, en Billy Talent, die voor het eerst sinds hun AB-passage in 2010 nog eens België aandoet, staan geprogrammeerd op de slotdag. De fans van het hardere dubstep- en Drum ’n basswerk worden op donderdag verwend met Sub Focus.

Pukkelpop vindt plaats op 16, 17 en 18 augustus plaats op het festivalterrein in Kiewit. (RDM/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content