Zanger Megadeth beschuldigt Obama van in scène zetten schietpartij Aurora

Dave Mustaine, zanger van de Amerikaanse heavy metal band Megadeth, is er heilig van overtuigd dat president Barack Obama de dodelijke schietpartij in de bioscoop van Aurora, Colorado, in scène heeft gezet.

Dave Mustaine, zanger van de Amerikaanse heavy metal band Megadeth, is er heilig van overtuigd dat president Barack Obama de dodelijke schietpartij in de bioscoop van Aurora, Colorado, in scène heeft gezet. De reden daarvoor, zo redeneert Mustaine, is om het wapenverbod door te kunnen drukken. Hij weet niet of hij nog in de Verenigde Staten kan blijven wonen, nu het land volgens hem steeds meer veranderd in “Nazi America”.

De zanger deed de uitspraak tijdens een optreden van zijn band in Singapore op 7 augustus. “Back in my country, my president is trying to pass a gun ban, so he’s staging all of these, these murders, like the ‘Fast And Furious’ thing down at the border, Aurora, Colorado, all the people that were killed there, and now the beautiful people at the Sikh temple. I don’t know where I’m gonna live if America keeps going the way it’s going because it looks like it’s turning into Nazi America“, luidt zijn volledig betoog.

Dit is de tweede keer dat Mustaine zijn bezwaren tegen Obama openbaar maakt. In een radioshow liet de zanger weten dat hij geen vertrouwen heeft in het geboortecertificaat van de Amerikaanse president. (CB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content