‘Wij hebben alles’: Nieuwe videoclip Roosbeef neemt je mee in de wereld van het fotohokje

© gf

Voor de nieuwe videoclip bij ‘Wij hebben alles’ van de Nederlandse Roosbeef volgde documentairemaker Sanne Rovers vier jaar lang mensen tijdens een onbewaakt moment in fotohokjes op festivals. Dat resulteerde in een mooi filmpje.

Vier jaar geleden begon de Nederlandse Sanne Rovers aan haar missie: festivals afschuimen om mensen te volgen in fotohokjes, vóór en na het zogenaamde flitsmoment, en hoe we ons daarop voorbereiden. Wie zo’n miniscuul kleine ruimte binnenstapt en de spiegel trotseert, toont zich automatisch van zijn charmantste of gekste kant, hoe je het ook draait of keert. Dat toont ook de videoclip ‘Wij hebben alles’ waarvoor Rovers onderstaande selectie uit 4000 filmpjes verwerkte met festivalgangers die nog vlug de haren in de plooi leggen, de beste pose opzoeken, een stoere blik bovenhalen of de verleidelijke glimlach activeren.

‘Wanneer je je laat fotograferen, dan wil je je beste kant laten zien. Zeker in deze tijd waarin we constant foto’s over ons leven delen via social media. In het hokje zoekt iedereen naar een manier om iets van zichzelf te laten zien, maar is dít wie we zijn?’, zegt ze op Nrc.nl

Roosbeef had met haar nieuwe nummer alvast de beste song die bij het project van Rovers paste. Terwijl we in zo’n fotohokje een representatie van onszelf laten zien, zingt ze in het inspirerende nummer ‘Wij hebben alles’ over de binnenkant in elk van ons: ‘zie ons eerlijk, zie ons dom. Zie ons echt!’

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content