‘Where’s The Revolution’: Depeche Mode is terug met nieuwe single

© DR

Vier jaar na ‘Delta Machine’ brengt Depeche Mode een nieuw album uit. ‘Where’s The Revolution’ is de eerste single uit ‘Spirit’, dat op 17 maart in de rekken ligt.

Depeche Mode is weer helemaal terug. Op 17 maart ligt ‘Spirit’, inmiddels het veertiende album van het Britse trio, in de winkel. ‘Where’s The Revolution ‘ is de gloednieuwe single die vandaag werd gelost.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In oktober kondigde Depeche Mode ook een nieuwe tournee aan. De zogenaamde Global Spirit Tour door Europa brengt Dave Gahan, Martin Gore en Andy Fletcher ook naar het Sportpaleis, op 9 mei. Het concert is helemaal uitverkocht.

De band, bekend van hits als ‘People are People’, ‘Just Can’t Get Enough’ en Enjoy the Silence’, heeft al een carrière van ruim 35 jaar achter de rug, en bracht al meer dan 100 miljoen albums aan de man. De laatste langspeler, Delta Machine, dateert van maart 2013.

‘Spirit’ bevat twaalf songs en is de eerste samenwerking met producer James Ford van Simian Mobile Disco, bekend van zijn werk voor Foals en Arctic Monkeys.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content