Werd Whitney Houston vermoord?

© Reuters

Een privé detective beweert bewijs te hebben dat Whitney Houston vermoord werd door drugsdealers. Volgens hem is de FBI de zaak momenteel opnieuw aan het onderzoeken.

Volgens de Amerikaanse privé detective Paul Huebl is de kans heel groot dat Whitney Houston vermoord werd door drugsdealers. De beelden op een bewakingscamera zouden dat volgens hem bewijzen. Hij heeft de video overhandigd aan de FBI en hoopt dat zij de zaak verder onderzoeken. Dat meldt de Daily Mail.

De legendarische Amerikaanse zangeres Whitney Houston overleed in februari aan een overdosis van cocaïne, marihuana en verschillende medicijnen in het Beverly Hilton hotel. Ze werd terug gevonden in haar bad waarop er meteen besloten werd dat het om een ongeluk ging.

Huebl beweert nu echter dat er sprake was van kwaad opzet en spreekt daarmee de resultaten van het afgesloten onderzoek tegen. Hij zegt dat de zangeres het doelwit was van enkele drugsdealers aan wie ze een hele som geld schuldig was, zo wordt er gesproken van een som van 1,5 miljoen dollar.

“Ik ben zelf niet volledig zeker dat ze vermoord is, maar er zijn veel aanwijzingen die in die richting duiden. Zo was ze eerder al het slachtoffers van pesterijen van drugsdealers en waren er duidelijk sporen van zelfverdediging terug te vinden op haar lichaam”, aldus de man.

Hij beweert dat het ‘echte’ bewijsmateriaal terug te vinden is op een bewakingsvideo waarop twee mannen het hotel binnengaan en zich vermengen met het bewakingspersoneel van Houston. Hij beweert dat dit de mannen zijn die in haar kamer geslopen zijn en haar vermoord hebben.

Paul Huebl heeft ondertussen het ‘bewijsmateriaal’ aan de FBI in Chicago gegeven en hoopt dat ze een nieuwe onderzoek zullen starten. De FBI en de politie van Beverly Hills – die het onderzoek na de dood van Whitney hebben afgehandeld – hebben nog niet gereageerd. (RDM)Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content