Volg PJ Harvey’s albumvoorstelling vanavond live

De Britse zangeres en voormalige ex van Nick Cave stelt haar nieuwe album ‘Let England Shake’ vanavond voor in Parijs. De show zal live te volgen zijn via enkele sites.

Polly Jean Harvey, beter gekend als kortweg PJ Harvey, stelt vanavond haar achtste album voor aan het grote publiek. Harvey’s cd-voorstelling in Parijs zijn vanaf 21u live te volgen via Deezer, ARTE Live Web of de website van de zangeres zelf.

Het achtste album ‘Let England Shake’ is nog niet uitgekomen, of het scoort al lovende kritieken. PJ Harvey kreeg van NME, een gerenommeerd Brits muziekmagazine, de volle tien op tien, iets wat zelden gebeurt. In ‘Let England Shake’ beschrijft ze haar vaderland Groot-Brittannië als vergane glorie. “Het album waagt zich tot diep in het donkere hart van oorlog

zelf en diens aandeel in het verleden, heden en toekomst van Engeland”, aldus NME.

Wie de zangeres live aan het werk wil zien, heeft zijn tickets hopelijk al beet. Zowel de optredens in het Koninklijk Circus op 18 en 19 februari als derde festivaldag van Rock Werchter zijn volledig uitverkocht. Enkel een combiticket voor België’s grootste festival kan nog redding brengen.

Astrid Snoeys

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content