(Video) Miniconcertfilm van Arcade Fire met nieuwe nummers

De integrale ‘Here Comes The Night’-show van Arcade Fire, met drie nieuwe nummers, werd door regisseur Roman Coppola verwerkt in een 22-minuten durende ‘concertfilm’ dat tal van cameo’s bevat.

De kleurrijke show die de Canadese band Arcade Fire gaf na de uitzending van het NBC-programma Saturday Night Live, staat integraal online. Goed voor drie nieuwe nummers (Here Comes The Night, We Exist en Normal Person) en een 22-minuten durend filmpje ingeblikt door regisseur Roman Coppola. Het decor van de SNL-studio werd helemaal ingericht als een nachtclub in eighties-stijl.

De trippy video begint met bandleden in konijnentenue’s (een knipoog naar de outfits van Wayne Coyne en zijn Flaming Lips) die vrolijk de studio komen binnengehuppeld en onderweg James Franco kruisen. Naast de bekende acteur bevat de ‘concertfilm’ ook een pak andere cameo’s van onder andere Michael Cera, Bill Hader en Zach Galifianakis.

Het gehypete ‘Reflektor’, de langverwachte langspeler van Arcade Fire, ligt op 29 oktober in de rekken. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content