Video: bekijk de trailer van de immersieve kortfilm ‘Black Lake’ van Björk

© -

In de teaser voor de nieuwe kortfilm van Björk lijkt de IJslandse zangeres in twee gespleten. De video maakt deel uit van een retrospectieve over het muzikale icoon in het MoMA.

In maart zwaait het Museum of Modern Art in New York de deuren open van ‘Björk’, een expo over de gelijknamige zangeres. Een van de werken die tentoongesteld zullen worden is ‘Black Lake’, een duistere video van filmmaker Andrew Thomas Huang en Björk. Ze omschrijven het als een ‘immersieve muziek- en filmervaring, met als thema’s pijn, vergankelijkheid en wedergeboorte.’

In de trailer zien we de zangeres letterlijk verscheurd. Tussen haar twee helften stroomt een blauwe substantie die gevolgd wordt door de camera. De volledige, tien minuten durende film wordt in maart gelanceerd. We verwachten een lichtjes creepy, maar 100 procent meeslepende video met een onheilspellende soundtrack. (LP)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content