Video: AC/DC repeteert met Guns N’ Roses frontman Axl Rose

© -

De band AC/DC loste enkele clips met repetitiebeelden en een interview waarin te zien is hoe Axl Rose zijn rol van tijdelijke frontman zal vertolken.

“Ik wil het goed doen voor de band, en ik wil het goed doen voor hun fans”, zegt Axl Rose in de camera, geflankt door gitarist Angus Young en bassist Cliff Williams. “Het heeft te maken met respect.”

De beelden werden opgenomen in Lissabon, waar de band vanavond (7 mei) de Europese tournee in gang zal trappen. Rose erkent dat het geen gemakkelijke opdracht zal worden om de band te vervolledigen. “Hoeveel albums hebben ze al wel niet? Ik heb er een paar, en zij een hele stapel. Ik wist niet of ik het wel kon doen. Allereerst vanwege mijn schema, maar ook hoe zij de dingen aanpakken. Ik wist niet of de combinatie zou werken en of we overeen zouden komen. En ook: het materiaal dat ik zou moeten brengen… Ik had nog nooit écht geluisterd naar bepaalde songs.”

Toch benadrukt Rose dat het tot hiertoe een “coole” ervaring was. “Bovendien heb ik nu pas het voordeel van het repeteren geleerd.”

Bekijk alle clips op hun Facebookpagina

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content