Tyler The Creator gearresteerd

Hiphopsensatie Tyler The Creator (20), rapper bij het hiphopcollectief OFWGKTA, werd op 10 mei gearresteerd toen hij zijn nieuwe soloplaat ‘Goblin’ wou promoten in een Amerikaanse middelbare school.

Tyler The Creator is geen onbesproken figuur. De jonge rapper, geboren op 6 maart 1991, beleefde een ongelukkige schoolcarriëre en zat in zijn jeugd op maar liefst 12 verschillende middelbare scholen. Anno 2011 lijkt hij er niet volwassener op geworden. De jonge knaap werd op 10 mei in Los Angeles gearresteerd toen hij zijn nieuwe soloplaat ‘Goblin’ probeerde te promoten in een middelbare school. Waarom de skateboardende hiphopper gearresteerd werd is niet duidelijk. Kwatongen beweren dat het om een publiciteitsstunt zou gaan. Dat Tyler er niet mee kon lachen was te merken aan zijn twitterpagina.

The Creator staat er om bekend vaak de openbare orde te verstoren met zijn vuilbekkerij. U hoeft hier geen tekeningetje bij: ‘Just walked into Abercrombie with my sister cause she wants a shirt. It smells like faggot in here.’ Of wat dacht u van deze bij zijn passage in België: ‘Any Girls In Belgium That Sucks Dick? Im Bored And Very Nervous’. Dat belooft voor Rock Werchter.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content