‘Twenty Thirteen’: Nieuwe nostalgische single van Röyksopp

Het Noorse electronicaduo Röyksopp komt de laatste week van het jaar aandraven met de nieuwe, laid-back single ‘Twenty Thirteen’. Een nostalgisch nummer met een aanstekelijk vintage deuntje.

Röyksopp komt de laatste week van het jaar aandraven met de nieuwe, laid-back single ‘Twenty Thirteen’. Toepasselijk voor de tijd van het jaar. Het nostalgische nummer heeft een vintage deuntje en vocals van Jamie McDermott van Irrepressibles.

Röyksopp, doorgaans leverancier van dancepop (en zowat alle varianten daarvan), houdt van contrasten. Deze aanstekelijke ‘Twenty Thirteen’ past perfect in het rijtje. Voor ‘Something In My Heart’, de b-kant van het nummer dat in november werd uitgebracht, werd McDermott ook al ingehuurd.

2014 belooft een interessant jaar te worden voor het Noorse electronica-duo. Ze zitten nog een tijdje in de studio en er is opnieuw een samenwerking met hun Zweedse collega Robyn in de maak. De ‘Röyksopp and Robyn Do It Again Tour 2014’ moet hen volgende zomer op verschillende locaties in Europa en Noord-Amerika brengen. Data zijn nog niet bekend. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content