Tweede concert Beyoncé gaat dan toch door

© Reuters

Het tweede concert van Beyoncé in het Sportpaleis in Antwerpen gaat dan toch door. De zangeres is voldoende hersteld en “klaar voor een fantastische show”, zo schrijft ze in een briefje op haar website.

Beyoncé moest haar optreden in het Sportpaleis van dinsdagavond afgelasten omdat ze oververmoeid en gedehydrateerd was en stelde daarmee heel wat fans teleur.

Beyoncé zou in ons land twee optredens geven die beiden volledig uitverkocht waren. Nadat het eerste optreden afgelast werd vreesden fans ook voor het tweede, zeker toen modewebsites berichtten dat Beyoncé op de rode loper van The Great Gatsby in Cannes verwacht werd.

Beyoncé en haar man Jay-Z werkten immers mee aan de soundtrack van de film, maar de première in Cannes viel ongelukkig samen met haar doortocht in Antwerpen. Al gauw stegen de vermoedens dat Beyoncé zich ziek meldde zodat ze aanwezig zou kunnen zijn op hét glamourevent van het jaar, tot woede van sommige fans. Zelfs beroemde blogger Perez Hilton tikte Queen B. op de vingers.

Vandaag doet Beyoncé alle geruchten zelf de das om via een briefje op haar website waarin ze haar verontschuldigingen aanbiedt aan haar “dearest fans in Antwerp”.

Ze schrijft dat het een zware beslissing was om het eerste concert af te gelasten. “Ik heb nog nooit een show moeten uitstellen in mijn leven”, klinkt het. De zangeres verontschuldigd zich bij de fans die ze teleurgesteld heeft en belooft dat ze het snel zal goedmaken. Het optreden van vanavond gaat wel door. “Ik voel me veel beter en ben klaar om een fantastische show te geven”, schrijft Beyoncé nog. “Tot vanavond.”

De optredens in het Sportpaleis maken deel uit van de “Mrs Carter World Tour” van Beyoncé. De zangeres en de concertorganisatoren proberen nog een nieuwe datum te vinden voor het dinsdag afgelaste concert. De tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. (Belga/KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content