Twee extra concerten van Leonard Cohen in Gent

© DR

De Canadese troubadour Leonard Cohen speelt op 15 en 17 augustus nog twee extra concerten op het Gentse Sint-Pietersplein. De tickets voor 12 en 14 augustus waren meteen uitverkocht.

Leonard Cohen (77) staat in augustus niet twee, maar vier keer op het Sint-Pietersplein in Gent. Onlangs kondigde hij aan dat zijn wereldtournee start op 12 en 14 augustus in Gent. Omdat de twee concerten in één klap uitverkocht waren, besloot de legendarische singer-songwriter om het aantal concerten op deze historische locatie te verdubbelen. De twee extra concerten staan gepland op 15 en 17 augustus. De ticketverkoop is al gestart.

Populair

Leonard Cohen is razendpopulair in België. Dat bleek ook twee jaar terug toen de tickets voor zijn Gentse doortocht in een mum van tijd de deur uitgingen. Ook toen laste hij twee extra concerten in.

Tijdens de komende concertreeks, altijd goed voor een drie uur durende setlist, zal hij nummers uit zijn nieuwe plaat ‘Old Ideas’ (tien parels van het allerhoogste karaat) brengen, aangevuld met klassiekers uit zijn rijkgevulde carrière. Zijn eerste studioplaat in acht jaar stond al na een week op nummer 1 in de Ultratop. Het bracht hem de titel van ‘oudst levende artiest die deze lijst ooit aanvoerde’ op.

Enkel zitplaatsen
Op het Sint-Pietersplein zullen enkel zitplaatsen ter beschikking gesteld worden, om het historisch kader nóg meer in de verf te zetten. Dat betekent minder verkoopkaarten. Snel zijn is dus de boodschap.

De tickets kosten 98,5 euro, 88,5 euro, 78,5 euro en 58,5 euro. Er
is een limiet van zes tickets per bestelling. De voorverkoop start op vrijdag 30 maart om 9u via sherpa.be of 070 25 20 20. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content