Tsar B, Good Charlotte, DJ Snake en 20 andere nieuwe namen voor Pukkelpop

© Alexander Popelier

De festivalzomer begint stilaan vorm te krijgen. Pukkelpop loste 23 nieuwe namen die eind augustus zullen aantreden op de festivalweide in Kiewit. Onder het verse affichevoer ook heel wat Belgisch muzikaal talent.

DJ Snake zette in 2015 zijn naam achter twee van de meest straffe dancetracks: zijn eigen ‘Turn Down For What’ en Major Lazer’s ‘Lean on’. In datzelfde jaar was hij ook dé naam die de Boiler Room op Pukkelpop deed daveren. Deze editie komt hij dat kunstje minstens evenaren en dat met een nieuw album onder de arm.

Ook deze nieuwe namen gaan vol voor de dansvloer: DJ Craze, Dusky live,Hucci, The Jillionaire, Just Blaze, TroyBoi en Snakehips. Terug van weggeweest: de Amerikaanse poppunkers van Good Charlotte! En verder heel veel frisse namen als Catfish And The Bottlemen, Glass Animals, Josef Salvat, NAO, Ry X en Swindle.

Na Oscar And The Wolf, Soulwax en The Subs volgen er ook meer namen van eigen bodem: Amongster, Charlotte De Witte, Coely, Compact Disk Dummies, Tsar B, Warhaus, Warhola en Woodie Smalls zijn er allemaal bij op Pukkelpop 2016.

Helaas liet Wakrat weten dat ze hun geplande Europese tournee moeten annuleren en dus ook hun passage op Pukkelpop. Klik hier voor de voorlopige line-up.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content