Triggerfinger vervolledigt affiche Leffingeleuren

Het festival Leffingeleuren heeft enkele laatste namen aan de affiche toegevoegd. Daarbij springt vooral Triggerfinger in het oog. Het Belgische powertrio treedt op 14 september een laatste keer op om nadien de studio in te duiken voor een nieuwe plaat.

Met de komst van Triggerfinger ronden de organisatoren van het festival Leffingeleuren de affiche van de zesendertigste editie af. De Belgische rockband zal op zaterdag 14 september een laatste show geven. Nadien begint de groep aan de opnames van een nieuw album.


Naast Triggerfinger zullen ook het veelbelovende Oscar & the Wolf, het mysterieuze MS MR en de Amerikanen van King Tuff hun opwachting maken. The Whatevers zorgen zaterdag voor de afterparty op het hoofdpodium, DJ 4T4 sluit het festival zondagnacht af in Zaal De Zwerver.


Leffingeleuren loopt van 14 tot 16 september. In totaal zullen vierendertig artiesten hun opwachting maken. De internationale toppers van deze editie zijn Joss Stone en Beirut. Andere bekende namen zijn The Temper Trap, Nneka, Staff Benda Bilili, The Subways en Kitty, Daisy & Lewis. Verder is het uitkijken naar Belgisch talent als The Van Jets, Black Box Revelation, Absynthe Minded en Isbells.


De volledige line-up vindt u op www.leffingeleurenfestival.be (AVL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content