Triggerfinger en Netsky treden op tijdens eerste ‘Dance with the Devils’-concert

© Koen Keppens

Op 17 juni spelen de Rode Duivels hun openingsmatch op het WK tegen Algerije. Die dag vindt in het Antwerpse Sportpaleis ook het eerste ‘Dance with the Devils’-concert plaats.

Op 17 juni spelen de Rode Duivels hun openingsmatch op het WK tegen Algerije. Die dag vindt in het Antwerpse Sportpaleis ook het eerste “Dance with the Devils”-concert plaats. De KBVB, met Studio Brussel en Vivacité de drijvende kracht achter het initiatief, maakte maandag de line-up en ticketinfo bekend.

Tot vlak voor de aftrap zullen voetbalfans kunnen genieten van optredens van Coely en Triggerfinger. De wedstrijd tegen Algerije komt rechtstreeks op het grootste scherm van het land: 20 meter op 13 meter, haarscherp beeld in full HD.

Tijdens de rust gaat het feest door en na afloop van de match neemt Gunther D met special guest 2 Fabiola het Sportpaleis over, waarna nog een afterparty volgt op de beats van Netsky. Tickets zijn beschikbaar vanaf 7,5 euro en kunnen online worden besteld via sportpaleis.be.

De details over de wedstrijden tegen Rusland (22 juni) en Zuid-Korea (26 juni) en de events in Vorst Nationaal en de Spiroûdome in Charleroi volgen snel, zo meldt de KBVB nog. (Belga/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content