Trent Reznor gestrikt voor soundtrack van David Finchers ‘Gone Girl’

Trent Reznor, de krachtpatser en frontman van Nine Inch Nails, gaat zich met zijn kompaan Atticus Ross ontfermen over de filmmuziek van ‘Gone Girl’, de nieuwe prent van David Fincher.

Voor de muzikale noot van zijn nieuwe film ‘Gone Girl’ heeft David Fincher alweer twee kleppers in huis gehaald: het duo Trent Reznor-Atticus Ross. Idustrial-icoon Trent Reznor, frontman van Nine Inch Nails, maakte het nieuws zelf bekend via Twitter.

Atticus Ross is naast producer ook vast lid van Reznors nevenproject How To Destroy Angels waarvan ook vrouwlief Mariqueen Maandig deel uitmaakt.

Het is al de derde keer dat beide artiesten in zee gaan met de Amerikaanse regisseur. Eerder voorzagen ze al diens The Social Network (2010) en ‘The Girl With The Dragon Tattoo’ (2011) van uitstekende muziek. Voor die eerste film werden ze beloond met een Golden Globe en een Oscar.

Gone Girl, een thriller gebaseerd op een novelle van Gillian Flynn (met Ben Affleck en Rosamund Pike in de hoofdrollen), komt in het najaar in de filmzalen. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content