Treedt Joan Jett op met Nirvana op Rock And Roll Hall of Fame?

© Reuters

‘I Love Rock ’n Roll’-zangeres Joan Jett wordt getipt als de persoon die straks samen met Nirvana zal optreden op de Rock And Roll Hall of Fame Induction.

De geruchten dat Joan Jett deze avond zou optreden met Nirvana ontstonden nadat de Foo Fighters op Instagram een foto postten van de gitaar van Joan Jett naast de instrumenten van Dave Grohl, Krist Novoselic en Pat Smear, de overlevende bandleden van Nirvana.

Of Joan Jett de enige muzikant is die een nummer met Nirvana zal zingen, is niet zeker. Er werden al verschillende namen genoemd die de de rol van leadzanger even op zich zouden nemen. Het is dus nog afwachten wie er allemaal samen met Nirvana op het podium zal staan.

De bassist van Nirvana, Krist Novoselic, teasde begin deze maand via Twitter al dat Nirvana zou optreden op Rock and Roll Hall of Fame door te tweeten dat hij songs van de band aan het oefenen was. Ook andere muzikanten zullen het podium beklimmen. Zo brengt Chris Martin van Coldplay een eerbetoon aan Peter Gabriel en introduceert Rage Against The Machine gitarist Tom Morello de band Kiss. (FL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content