Tracklist #21

Met stip genoteerd op ons komend Pukkelpopparcours: Chvrches uit Glasgow, dat epische synthpop rijmt met donkere teksten.

Chvrches Gun
Met stip genoteerd op ons komend Pukkelpopparcours: Chvrches uit Glasgow, dat epische synthpop rijmt met donkere teksten. ‘I’ll be a gun, and it’s you I come for’, kirt zangeres Lauren Mayberry hier. Laat maar komen.

Trentemøller Never Stop Running
De Deense producer is na drie jaar uit zijn winterslaap ontwaakt, en zal in september een nieuw album, Lost, met de wereld delen. Op deze verdacht poppy klinkende single is de stem te horen van The Drums-zanger Jonny Pierce.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

The-Dream Turnt
We zijn niet de grootste fan van r&b-stroopsmeerder The-Dream, maar zo’n afgelikte slow jam van hem gaat er af en toe vlot in. Deze staat op zijn nieuwste worp IV Play, en wordt gedragen door niemand minder dan Beyoncé.

Outfit I Want What’s Best
Kwintet afkomstig uit Liverpool, al een paar jaar actief, vooral zoekend naar een eigen smoel. I Want What’s Best is hypnotische synthpop met een pokerface, genre Hot Chip dat net diep in zijn collectie New Order-albums is gedoken.

oOoOO Mouchette
Eind augustus verschijnt het langspeeldebuut van oOoOO, naast How to Dress Well en Balam Acab een van de smaakmakers op het Tri Angle-label. Deze aardedonkere drijfzanddreun beluistert u best niet vlak voor het slapengaan.

Jonas Boel

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content