Tracklist #15

Van de bronstige soul van Flying Lotus-protegé Thundercat tot de broze electronica van samplebricoleur Airhead. Een greep uit de lading nieuwe singles.

Thundercat – Heartbreaks + Setbacks ‘Toonladdermasturbatie in een polyester funkbroek’, aldus luidde twee jaar geleden ons oordeel over het langspeeldebuut van Flying Lotus-protegé Thundercat. Voor de bronstige soul van Heartbreaks + Setbacks zijn we meer gewonnen.

Airhead – Autumn De dagen van James Blake op R&S zijn ver verleden tijd, maar in de stal van het gerevalideerde label staat gelijkgestemde ziel en samplebricoleur Airhead te trappelen om de buitenwereld te omhelzen met zijn broze electronica.

Lightning Dust – Diamond Amber Webber en Josh Wells leven doorgaans in de schaduw van Black Mountain, dat hippiekransje dat luidruchtige gitaren rijmt met psychedelische folk. Met hun zijproject, en dit Diamond in het bijzonder, neigt het duo dan weer naar Fleetwood Mac.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Drake – Girls Love Beyonce Denk maar niet dat Drake met zijn nieuwste single een hommage aan mevrouw Jay-Z heeft klaargemaakt. Neen, het zijn de worstelingen met het héle andere geslacht waaraan hij deze bitterzoete slow jam heeft overgehouden.

Poliça – Tiff Op Give You the Ghost was al de stem te horen van Bon Iver-associé Mike Noyce, deze keer mag hun boegbeeld Justin Vernon in duel met de verleidelijke zwanenzang van Channy Leaneagh. Wolkjespop met metalige afdronk.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content