TomorrowWorld met Diplo, Skrillex, David Guetta en Steve Aoki

Met Diplo, David Guetta, Richie Hawtin, Skrillex, Steve Aoki, Avicii, Martin Garrix, Tiësto en de dj-broers Dimitri Vegas en Like Mike heeft het dancefestival TomorrowWorld de eerste namen beet.

Het gigantisch buitenluchtfeestje TomorrowWorld heeft de eerste namen bekendgemaakt: naast de Belgen Dimitri Vegas en Like Mike mogen ook Diplo, David Guetta, Richie Hawtin, Skrillex, Steve Aoki, Avicii, Martin Garrix en Tiësto de decibels de hoogte injagen.

Het zijn maar enkele van de vele namen die door de organisatie werden bekendgemaakt. Klik hier voor de voorlopige line-up.

TomorrowWorld, de internationale versie van het dancefestival op het recreatiedomein van Boom, vindt plaats in Chattahoochee Hills in Georgia. In tegenstelling tot Tomorrowland zijn er voor het dance-evenement in de VS nog wel kaarten beschikbaar. Afspraak op 26, 27 en 28 september. Dit was de eerste editie van TomorrowWorld:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content