Tomorrowland wint award voor beste internationale festival

Het Belgische dancefestival Tomorrowland won tijdens de jaarlijkse DJ Awards in Ibiza de ‘special award’ voor beste internationale festival.

Tijdens de DJ Awards krijgen internationale top-dj’s een onderscheiding voor hun prestaties tijdens het afgelopen jaar. Dit jaar viel ook Tomorrowland in de prijzen. Het dancefestival dat jaarlijks plaatsvindt op het recreatiedomein ‘De Schorre’ in Boom won in de categorie van de ‘special awards’ de prijs voor beste internationale festival.

‘Het is een ongelooflijke eer om deze DJ award in ontvangst te mogen nemen’, reageert organisator Michiel Beers. ‘Het is fantastisch om te zien dat Tomorrowland ook internationaal zo gerespecteerd wordt en dat we in België blijkbaar iets heel uniek hebben gecreëerd waar heel de wereld naar kijkt.’

Naast Tomorrowland gingen ook bekende namen als Armin van Buuren, Tiësto, Richie Hawtin en Carl Cox met een award naar huis. Het publiek kon online stemmen voor hun favoriete dj’s in tien verschillende categorieën.

Aftermovie Tomorrowland

Tomorrowland is op alle gebied een succesverhaal. De internationale voorverkoop van de recentste editie, goed voor 100.000 tickets, was in één seconde uitverkocht. Ook de Belgische voorverkoop was in een mum van tijd closed.

De aftermovie die twee weken geleden werd gelanceerd leverde al meer dan 12 miljoen views. De video werd maar liefst 200.000 keer gedeeld in 48 uren tijd, en was na twee dagen het populairste online filmpje ter wereld.

In 2011 won Tomorrowland tijdens de International Dance Music Awards in Miami ook al de prijs voor het beste festival ter wereld.

De 9e editie vindt plaats op 26, 27 en 28 juli 2013. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content