Tomorrowland opnieuw verkozen tot beste festival ter wereld

© gf

De lezers van het gerenommeerde vakblad DJ Mag kozen voor Tomorrowland als beste festival ter wereld.

Voor de twaalfde keer op rij pakte het Britse vakblad DJ Mag uit met een ‘Top 100 Clubs’, een gegeerd lijstje voor menig club. Dit jaar was de eer weggelegd voor het Braziliaanse Green Valleyn dat zich dus een jaar lang de beste club ter wereld mag noemen. Voor het eerst vroeg het magazine de nachtraven ook naar hun favoriete festival. Uit de respons van 400.000 lezers uit 100 verschillende landen wereldwijd, eindigde Tomorrowland helemaal bovenaan.

Michiel Beers, bezieler Tomorrowland: “We zijn heel dankbaar en vereerd dat we door de lezers van DJ MAG verkozen zijn tot beste festival. Elf jaar geleden plantten we een klein zaadje, Tomorrowland. Met veel passie, vriendschap en motivatie is dat zaadje gegroeid tot wat Tomorrowland nu is. We hopen dit sprookje nog honderd jaar te kunnen verderzetten.”

Tomorrowland ging tijdens de Miami Winter Music Conference in maart ook al aan de haal met de award voor beste muziekfestival.

Over twee maanden vindt de eerstvolgende editie in Boom plaats, op 24, 25 en 26 juli om precies te zijn. Onlangs vond in het Braziliaanse Itu de eerste (én succesvolle) editie van Tomorrowland Brasil plaats. In september is opnieuw TomorrowWorld in Chattahoochee Hills (Atlanta) aan de beurt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content