Tom Barman regisseert videoclip Constant Now

Tom Barman, frontman van de Antwerpse rockband dEUS, nam de regie van de videoclip van Constant Now in eigen handen. Constant Now is de eerste single van dEUS’ nieuw album Keep You Close.

Het hoeft niet te verbazen dat Tom Barman regisseert. Hij studeerde ooit film aan de Sint-Lucas Hogeschool in Brussel. Hoewel hij deze studies niet afwerkte, bleef hij toch gebeten door de filmmicrobe. Intussen heeft hij tal van videoclips voor dEUS geregisseerd en maakte hij met Anyway the Wind Blows in 2002 zijn eerste langspeelfilm.

Dat de zesde plaat van dEUS, Keep You Close, deze maand is uitgekomen, kan niet onopgemerkt aan u voorbij gegaan zijn. De single Constant Now is niet van de radio weg te slaan en staat nog steeds op nummer 2 in De Afrekening van Studio Brussel, na Somebody That I Used to Know van Gotye. Om het nummer wat visueel op te smukken stak Tom Barman de handen uit de mouwen en maakte hij de videoclip die vandaag werd gelanceerd.(JH)

Bekijk, beluister en oordeel zelf!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content