Toekomst Bloc Party onzeker

Bloc Party last momenteel een pauze in. Frontman Kele Okereke is echter niet zeker dat de Britse groep erna nog terug zal samen komen.

‘Wie weet hoe we binnen een jaar over de dingen zullen denken? Ik ben niet goed in het heropstarten van iets. Ook als ik in mijn persoonlijke leven met iets of iemand een breuk voel, ben ik geneigd om de deur volledig dicht te doen.’ Met die uitspraak bevestigt frontman Kele Okereke de onzekere toekomst van Bloc Party.

Okereke heeft net een eerste soloplaat uit en begint binnenkort aan een zomertournee. Die plaat ziet hij als een nieuwe start. ‘Dit is van mij. Ik ben verantwoordelijk voor alles.’ Wat er na die tournee zal gebeuren, ligt volgens hem dus allesbehalve vast. Hij beseft wel dat hij niet alleen zal beslissen over de toekomst van de groep. ‘Iedereen leidt momenteel z’n eigen leven. We zullen wel zien. We moeten een belangrijke beslissing nemen,’ vertelde hij aan NME.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Jan Walraven

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content