Tindersticks en Nada Surf op Brussels Summer Festival

© Federica Agamennoni

Het Brussels Summer Festival (BSF) heeft zestien nieuwe artiesten aan de affiche toegevoegd. Onder hen zijn Tindersticks, Nada Surf, Vismets en La Grande Sophie.

Onder de nieuwe namen voor de vijftiende editie van het Brusselse festival, staan gevestigde artiesten zoals de Engelse formatie Tindersticks, de Amerikanen van Nada Surf en de Franse artiesten La Grande Sophie en Abd al Malik.

Het BSF tracht ook elk jaar “een nieuwe generatie artiesten” aan het publiek te tonen. Zo zullen GrandGeorge, die zich liet kennen met het nummer “So fine”, de Brusselse Mustii en de indierockgroep Recorders optreden op het festival.

Eerder waren al onder meer de Belgische groepen Balthazar en Hooverphonic aangekondigd. Ook staan Louise Attaque, St Germain, Louane, Fun Lovin’ Criminals, Keziah Jones, Mickey 3d, Roscoe, Luke, Dez Mona, Hollywood Porn Stars, Jay-Jay Johanson, Vald en Caribbean Dandee feat JoeyStarr & Nathy op de affiche.

In mei worden nog twee headliners bekendgemaakt. Het festival vindt plaats van 5 tot 14 augustus op drie podia: het Paleizenplein, Kunstberg en de concertzaal La Madeleine. De vorige editie onthaalde meer dan 125.000 bezoekers. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content