Ticketverkoop Tomorrowland 2014 gestart

© Belga

Na amper enkele minuten al een (lange) wachtrij.

Na amper enkele minuten al een (lange) wachtrij.

Om exact 11.00 is de verkoop van de tickets voor het festival Tomorrowland in Boom gestart. Dit jaar is een extra feestelijke editie omdat het festival tien jaar bestaat. Er wordt niet enkel uitgebreid op het festival zelf, zo komt er bijvoorbeeld een brug van de Belgische kunstenaar Arne Quinze, maar zullen er ook twee feestweekends georganiseerd worden. “Een eenmalig initiatief om de tiende verjaardag met zoveel mogelijk fans te kunnen vieren,” luidt het in een mededeling.

Ook dit jaar is de helft van de tickets, zo’n 180.000 voor deze editie, voorbehouden voor Belgische festivalfans. Deze verkoop is gestart op 8 februari om 11.00 uur. Amper enkele minuten na de start van de verkoop, is er al een lange wachtrij ontstaan. Wie tickets voor Tomorrowland wil bemachtigen zal dus op zijn of haar tanden moeten bijten en geduld hebben. Veel geduld.

Het andere deel van de tickets gaat vanaf 15 februari wereldwijd in de verkoop. Wie op 8 februari geen ticket kan bemachtigen, kan op dat moment nogmaals zijn kans wagen.

Tomorrowland vindt dit jaar plaats tijdens het weekend van 18 tot 20 juli en het weekend van 25 tot 27 juli. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content