Ticketverkoop Couleur Café officieel van start met 17 nieuwe namen

De Jeugd van Tegenwoordig © Facebook

Om de officiële start van de ticketverkoop te vieren, kondigt het festival Couleur Café 17 nieuwe namen aan. Artiesten als Magic System, De La Soul, Arno, Young Fathers en De Jeugd van Tegenwoordig vullen de line-up aan.

Het Brusselse festival Couleur Café stelt samen met een gloednieuwe website en logo haar 17 nieuwe aanwinsten van de line-up voor. De 27ste editie van het festival weet volgende artiesten te strikken op vrijdag 1 juli: Magic System, Oxmo Puccino, Ibeyi, Mr. Vegas en St. Paul & the Broken Bones. De dag nadien, zaterdag 2 juli, komen Youssou N’Dour, De La Soul, Arno, Omar Souleyman, CunninLynguists en Young Fathers. Op zondag 3 juli zullen De Jeugd van Tegenwoordig, Soprano, Trixie Whitley en Apollo Brown & Guilty Simpson te zien zijn op het podium.

Eerder werden al namen aangekondigd als Selah Sue, Woodie Smalls, Black Box Revelation en Chronixx. Met de 27 namen die tot nu toe bevestigd zijn, is ongeveer de helft van de affiche gevuld.

Het festival op de site van Tour & Taxis vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 3 juli. Praktische informatie en tickets zijn vanaf nu te vinden op de officiële website van Couleur Café.

(JG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content