Tickets TomorrowWorld in 2 uur uitverkocht in Amerika

© Belga

Al 75.000 tickets voor de Amerikaanse markt van TomorrowWorld waren in minder dan twee uur uitverkocht. TomorrowWorld is het internationale broertje van het Belgische dancefestival Tomorrowland nabij Atlanta.

Al 75.000 tickets voor de Amerikaanse markt van TomorrowWorld waren in minder dan twee uur al uitverkocht. TomorrowWorld is het internationale broertje van het Belgische dancefestival Tomorrowland nabij Atlanta. Dat meldt de woordvoerder van het festival.

De tickets voor de Amerikaanse markt voor TomorrowWorld vlogen de deur uit. Op amper 2 uur tijd waren er 75.000 tickets uitverkocht. In totaal werden er 75.000 tickets van de 150.000 beschikbare plaatsen gereserveerd voor de Amerikaanse markt en dit deel van de tickets is al volledig uitverkocht. De overige tickets worden op zaterdag 4 mei wereldwijd te koop aangeboden. Belgen die graag naar het festival willen nabij Atlanta krijgen de kans om tickets te kopen op donderdag 2 mei. Voor de Belgische markt werden er 3.000 tickets gereserveerd.

Uit preregistratiegegevens blijkt dat de interesse voor TomorrowWorld vooral komt vanuit Belgische hoek en de omliggende landen, de VS en Canada. Maar de organisatie meldt ook dat een aantal Zuid-Amerikaanse landen zoals Argentinië en Brazilië een grote interesse hebben in het festival.

TomorrowWorld vindt plaats van 27 tot 29 september in het Amerikaanse dorp Chattahoochee Hills, vlakbij Atlanta. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content