The xx organiseert zelf festivals in Europa

Night + Day, zo heet de nieuwe reeks minifestivals die The xx deze zomer zal organiseren in Europa. De Britse groep stelt niet enkel de line-up samen, maar zal ook steeds zelf headlinen.

De Londense groep The xx spreekt op hun site momenteel enkel over de drie ‘eerste’ concerten, die zullen plaatsvinden in de Jardim Da Torre De Belém (Lissabon) op 5 mei, het Spreepark te Berlijn op 18 mei en Osterley Park & House (Londen) op 23 juni.

“Night + Day is een reeks concerten die door ons wordt georganiseerd, en die deze zomer van start gaat. We zochten telkens naar unieke, tot de verbeelding sprekende locaties om de concerten te laten plaatsvinden, en kozen voor de artiesten waar we het meeste respect voor hebben, en waar we het meest naar opkijken. De festivals beginnen in de vroege namiddag, en dragen je samen met onze favoriete muziek (en eten) de nacht in.” The xx heeft er duidelijk zin in.

Wie een eindje rijden over heeft voor The xx and friends, schrijft zich best nu in op de nieuwsbrief van het trio. Wie dat doet, kan donderdag 13 december al deelnemen aan een exclusieve voorverkoop. De gewone voorverkoop start een dag later, op vrijdag 14 december. (RL)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content