The Rolling Stones toeren met eigen meubilair

Met een vrachtwagen vol Engels meubilair zakken The Rolling Stones af naar het Nederlandse Pinkpop-festival. Dat zegt festivalorganisator Jan Smeets.

Festivalorganisator Jan Smeets heeft er lang op moeten wachten, maar op 7 juni staan The Rolling Stones eindelijk op Pinkpop. De legendarische rockveteranen zullen er arriveren met een vrachtwagen vol Engels meubilair om hun eigen kleedkamer in te richten. ‘We waren wat verrast’, zei Smeets tegen de lokale radiozender L1 toen hij het nieuws vernam. Zo meldt Nu.nl.

De organisatie deed er nog een schep bovenop en presenteerde Mick Jagger en co alvast een eigen kok. ‘We vonden dat we de lat nog een beetje hoger mochten leggen’, verklaarde hij. Hoeveel Smeets moest ophoesten om de Rolling Stones naar Landgraaf te halen, blijft geheim. Prijzen noemen mag contractueel niet, maar het is ‘de duurste act ooit’ die er op het podium staat.

Op 28 juni komen The Rolling Stones naar TW Classic, vermoedelijk met dezelfde vrachtwagen. Simple Minds, Triggerfinger, Arno, Seasick Steve en Admiral Freebee staan allen in het voorprogramma van de rockers. Alle tickets waren meteen uitverkocht.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content