The Rolling Stones staan op 11 juli in Koning Boudewijnstadion

. © Getty Images

The Rolling Stones treden op 11 juli op in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Dat maakte de Britse rockband maandag bekend.

In juni beginnen de Stones aan een nieuwe Europese tournee, waarbij ze in twee maanden tijd veertien concerten in dertien steden en tien landen geven. De tour krijgt de naam ‘Sixty’ om het zestigjarige bestaan van de Britse band te vieren.

Mick Jagger, Keith Richards en Ronnie Wood worden vergezeld door onder anderen drummer Steve Jordan. Hij vervangt de vorig jaar overleden Charlie Watts.

Fans die zijn ingeschreven op de nieuwsbrief van The Rolling Stones, krijgen de kans om woensdag vanaf 10 uur tickets te kopen voor de Europese tournee. Voor het optreden in het Koning Boudewijnstadion gaat de voorverkoop vrijdag om 9 uur van start op de website van concertorganisator Greenhouse Talent.

Wie de Stones aan het werk wil zien in Brussel, moet daarvoor minstens 149 euro neertellen. Voor de beste zitplaatsen lopen de prijzen op tot 349 euro. Wie pal voor het podium post wil vatten, betaalt 489 euro per ticket.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content