The Pogues en Joss Stone op OLT Rivierenhof

De hele zomer lang zet het Rivierenhof zijn tuinhekkens open voor het publiek. Naast kleppers als Angie Stone en George Clinton hebben nu ook The Pogues en Joss Stone het Openluchttheater in hun agenda onderstreept.

The Pogues, de Ierse folk- en punkgroep rond Shane MacGowan, maken er sinds 2001, tien jaar na hun break, een gewoonte van om elk jaar reünieconcerten te geven. Op 11 juli houden ze halt aan het Rivierenhof in Deurne.

R&B- en soulzangeres Joss Stone zal op 26 juli haar krachtige stem laten galmen over de weiden van het Openluchttheater. De 24-jarige Britse werd wereldwijd bekend met haar single ‘You Had Me’.

Verspreid over de maanden juni, juli, augustus en september worden ook Stef Bos en Yuevgeni (16/7), Dolfijntjes XL en Guido Belcanto (30/7), Amatorski (31/7) en gevestigde waarden als Arno (17/8), Absynthe Minded (20/7), Daan (1/9) en Hooverphonic (24/6) op het Deurnse provinciaal domein verwacht.

Tickets kosten per voorstelling kosten 18 euro, tenzij je jonger bent dan 26. Dan betaal je slechts 15 euro. Met de slogan ‘kom met zes en krijg een fles’ wordt de groep beloond met een fles cava als één persoon in een keer zes tickets koopt.

Meer info over tickets en line-up vind je op de website www.openluchttheater.be.

Julie Herreman

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content