Thé Lau neemt afscheid van Nederland

Vanwege de naderende dood van zanger Thé Lau heeft zijn band The Scene voor het laatst opgetreden in Nederland. Komende zaterdag is het laatste optreden uit het bestaan van de band, in de AB in Brussel.

Vanwege de naderende dood van zanger Thé Lau heeft zijn band The Scene dinsdag voor het laatst opgetreden in Nederland. De groep stond voor een uitverkochte zaal in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

“Ik ga nu slapen, mij wacht de nacht, ik kan niet wachten op wat me wacht”, zong Lau in zijn openingsnummer Platina Blues. Onder anderen zangeres Jacqueline Govaert en de zangers Paskal Jakobsen (Blof) en Tom Barman (dEUS) verzorgden gastoptredens tijdens het concert.

Thé Lau (61) heeft keelkanker. Onlangs werd bekend dat hij niet lang meer te leven heeft. Komende zaterdag is het laatste optreden uit het bestaan van The Scene, in de Ancienne Belgique in Brussel.

Thé Lau is begin juli misschien nog te zien bij de opening van het nieuwe muziekcentrum TivoliVredenburg in Utrecht. The Scene is bekend van hits als Iedereen is van de wereld en Blauw. (Belga/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content