The Galacticos eendagstour

Op 14 februari kwam het langverwachte debuutalbum ‘Paint the town rad’ van The Galacticos uit. De plaat ligt nu vers van de pers bij de platenboer en de recensenten lusten er wel kaas van.

Op 14 februari kwam het langverwachte debuutalbum ‘Paint the town rad’ van The Galacticos uit. De plaat ligt nu vers van de pers bij de platenboer en de recensenten lusten er wel kaas van. Om het grote publiek te bereiken heeft het roedel vrolijk gebrilde Limburgers besloten om die plaat eens grondig te promoten met een eendagstour.

Op 24 februari gaat het viertal op 1 dag 10 miniconcerten over gans Vlaanderen geven. Zo zullen ze te zien zijn in Brugge, Gent, Antwerpen, Mechelen, Vilvoorde, Leuven, Diest, Hasselt en Oostende. Meer informatie vindt je op hun site www.thegalacticos.be

‘Paint The Town Rad’ werd geproduced door Pascal Deweze (Broken Glass Heroes, Sukilove) en staat vol catchy gitaarpopsongs met een knipoog naar de jaren ’60. Eén van die nummers is “Xerox Generation”, waarmee The Galacticos twee jaar geleden al scoorden tijdens de finale van Humo’s Rock Rally.

De interactieve videoclip van de nieuwe single ‘Aunt Mary’ is ondertussen op één week tijd al meer dan 3000 keer bekeken

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

CKA

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content