The Black Keys annuleren hun Europese tournee

Rock Werchter Dag 3 © Wouter Van Vaerenbergh

Een zware kwetsuur aan Patrick Carney’s schouder dwingt de Amerikaanse bluesrockband het concert op 24 februari in het Sportpaleis te cancellen.

De schouder van Carney ging eerder deze maand uit de kom tijdens een zwempartijtje. Er werd verwacht dat de drummer snel terug paraat zou zijn, maar dat bleek niet het geval. Het duo ziet zich genoodzaakt om het Europese gedeelte van de Turn Blue World Tour af te gelasten.

Een overvolle agenda en de onbeschikbaarheid van de concertzalen, maakte het eveneens onmogelijk om de optredens naar een latere datum uit te stellen. “Het spijt ons verschrikkelijk dat we onze optredens tot en met 10 maart moeten annuleren”, zegt Carney en Dan Auerbach op hun Facebookpagina.

Fans die een ticket kochten voor het optreden in het Sportpaleis op 24 februari krijgen dit volledig terugbetaald en worden daarvoor persoonlijk gecontacteerd. Wie zijn ticket via Fnac bestelde, wendt zich best nog voor 31 februari tot het filiaal van aankoop. (JB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content