Tenacious D komt voor het eerst naar België

Tenacious D © .

De Amerikaanse rockcomedygroep Tenacious D houdt volgend jaar voor het eerst halt in België. De band rond Jack Black en Kyle Gass zal op 8 februari te zien zijn in de AB in Brussel.

Acteurs Jack Black en Kyle Gass vormen al sinds 1994 het dolkomische duo Tenacious D. Eenentwintig jaar later, op 8 februari 2015, zijn ze eindelijk te zien in ons land. Met het optreden in het kader van de ‘Old School Acoustic Style’-tournee zullen ze menig fan gelukkig maken in de Ancienne Belgique in Brussel.

Tenacious D brak door bij het grote publiek met hun hitsingle ‘Tribute’. Een nummer dat een ode is aan de beste song ooit, maar ze weten niet meer hoe die juist ging. Daarna hadden ze met ‘Fuck Her Gently’ en ‘Wonderboy’ nog een aantal toppers te pakken. In 2006 brachten Black en Gass de film ‘Tenacious D: The Pick of Destiny’ uit. Bekijk hieronder het openingsnummer van de film met gastrolletjes voor Meat Loaf en Ronnie James Dio.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Tenacious D treedt op 8 februari 2015 op in de AB in Brussel. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 24 oktober via www.abconcerts.be of www.proximusgoformusic. .

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content