Summerfestival houdt camping dag langer open door treinstaking

© Belga Image

Het Antwerpse dancefestival Summerfestival besloot de camping een dag langer open te houden voor de gestrande feestvierders.

Het Antwerpse dancefestival Summerfestival besloot de camping een dag langer open te houden voor de gestrande feestvierders.

In Antwerpen is het tweedaagse Summerfestival geëindigd met een set van de Nederlandse dj Afrojack. Ondanks de regen op zaterdag en zondagmiddag trok het festival volgens de organisatie toch de verwachte 65.000 bezoekers.

En ook de treinstaking heeft gevolg voor de festivalgangers op dit festival. Zo zal de camping een dag langer openblijven en mogen de gestrande feestvierders nog blijven tot en met dinsdag. 5000 festivalgangers kochten vooraf een speciaal treinticket waarmee ze vrijdag of zaterdag arriveerden en maandag weer huiswaarts hoopten te keren. Heel wat onder hen zochten een alternatief zoals carpoolen of de ouders die hen kwamen ophalen, maar de festivalorganisatie heeft het zekere voor het onzekere genomen en besliste om het kampeerterrein aan de Konijnenwei nog tot dinsdag open te laten. De NMBS besliste van haar kant dat de treintickets in kwestie eveneens een dag langer geldig blijven.

Wie wil kan er ook de 1/8ste finales van het WK voetbal op groot scherm bekijken. (Belga/LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content