Straatracer Justin Bieber in de boeien

Een politiewoordvoerder heeft bevestigd dat Justin Bieber is aangehouden voor straatracen en rijden onder invloed in een woonwijk van Miami. Het tieneridool zit intussen achter de tralies.

Politiewoordvoerder Vivian Hernandez heeft op een persconferentie bevestigd dat Justin Bieber is aangehouden voor straatracen en rijden onder invloed in een woonwijk van Miami. Het tieneridool zit intussen achter de tralies.

In de Lamborghini had hij gezelschap van een jonge vrouw wier identiteit de woordvoerder “niet kon meedelen”. Het betrof alleszins niet Selena Gomez, de artieste met wie de Canadees volgens de boulevardpers een tumultueuze relatie heeft.

Volgens het ABC News heeft de popzanger bekend dat hij bier, marihuana en voorgeschreven geneesmiddelen heeft genuttigd. De krant Miami Herald voegde daaraan toe dat de man ‘de hele dag’ marihuana had gerookt, bier had gedronken en antidepressiva had geslikt. De politieagenten werden getrakteerd op een reeks ‘F-woorden’, zonder dat daarbij geweldadig te zijn.

Bieber had geen geldig rijbewijs, want dat van de staat Georgia was verlopen. De andere straatracer was rapper Khalil Amir Sharieff, afkomstig uit Californië. In een woonwijk bedraagt de maximumsnelheid 30 mijl per uur, terwijl Bieber 55 tot 60 reed.

Hernandez zei nog niet te weten hoelang Bieber zal worden vastgehouden en hoeveel zijn borgsom zal bedragen. De zanger riskeert luidens ABC zes maanden cel. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content